Werken bij Veilig Thuis Flevoland!

Bekijk onze vacatures

Wil jij het verschil maken en werk doen wat er écht toe doet?

Wij begrijpen dat! Wij hebben namelijk dezelfde passie en bevlogenheid. Samen met ruim 130 professionele collega’s zetten wij ons in voor een veilige thuisomgeving voor kinderen én volwassenen. Wij pleiten voor een veilig thuis voor iedereen, vrij van huiselijk geweld en kindermishandeling. Doordat wij onderdeel uitmaken van Blijf Groep zijn wij de enige Veilig Thuis organisatie in Nederland die direct toegang heeft tot de expertise van de collega’s op het gebied van opvang en hulpverlening van Blijf Groep. Een onderscheidend vermogen die de kwaliteit van onze dienstverlening borgt en waar we gepast trots op zijn.

We hebben regelmatig vacatures voor de functie van maatschappelijk werker. Als maatschappelijk werker kan je ingezet worden op de frontoffice, in het triage team of het team onderzoek. Samen kijken we wat de meest passende plek is.

Enthousiast? Bekijk onze recente vacatures!

Meer weten over Veilig Thuis Flevoland? Bekijk de website www.veiligthuisflevoland.nl

 

Bekijk onze vacatures

Maak kennis met je collega’s!

Meer weten over hoe het is om bij Veilig Thuis Flevoland te werken? Deze collega’s praten je graag bij

Ik ben Fatima en ik werk bij het Advies- en Meldpunt. Hier komen alle telefoontjes binnen van mensen die advies willen of een melding willen doen over een bepaalde situatie. Ik werk hier inmiddels nu 3 jaar en ik vind het werk nog steeds heel leuk. Geen dag is hetzelfde. Je krijgt allemaal verschillende mensen aan de lijn, denk aan professionals, burgers, slachtoffers en plegers. Allemaal met hun eigen verhaal en eigen vragen. Ik vind het een uitdaging om iedereen een goed advies te geven zodat zij verder kunnen.
Fatima
Maatschappelijk werker
Ik ben Özlem en ik werk nu sinds 3,5 jaar bij VTF bij het Advies- en Meldpunt. Dit Meldpunt fungeert als voordeur van Veilig Thuis omdat hier alle adviezen en telefonische meldingen binnenkomen. Ik leer hier nog elke dag ontzettend veel op het gebied van screenen op (acute) onveiligheid rondom huiselijk geweld en kindermishandeling.  Een groot deel van de dag ben ik telefonisch in gesprek met hulpvragers, omstanders en/ of professionals die te maken hebben met huiselijk geweld en/of kindermishandeling. De afwisseling hierin maakt het voor mij interessant, boeiend en leuk om hier te werken.
Özlem
Maatschappelijke werker

Waarom werken bij Veilig Thuis Flevoland?

Vacature alert

Geen vacature meer missen? Meld je aan voor onze vacature alert!

Bericht mij dagelijks / wekelijks over nieuwe vacatures
Meld mij aan voor een job alert

Worldclass workspace

Wist je dat Veilig Thuis Flevoland een worldclass workspace is? Of in gewoon Nederlands een goede werkgever? Dat bleek uit het medewerkerstevredenheidsonderzoek in 2020. Blijf Groep (waar VTF onderdeel van is) scoorde daar bovengemiddeld op werktevredenheid. Wil jij werken bij een world class werkgever? Kijk dan bij onze vacatures. 
Ga naar vacatures