Jouw baan bij Veilig Thuis Flevoland

Bij Veilig Thuis Flevoland kan je in verschillende functies aan de slag. Afhankelijk van jouw competenties en interesses bekijken wij samen in welke functie of afdeling jij het beste tot je recht komt en waar jij blij van wordt.

Maatschappelijk werker

Als maatschappelijk werker kan je op verschillende plekken aan de slag:  bij het Advies- en Meldpunt (de ‘voordeur’ van Veilig Thuis), binnen het Triage Team (waar de veiligheidsbeoordelingen worden gemaakt), het Crisisteam of het Onderzoeksteam. De meest voorkomende werkzaamheden zijn het geven van telefonisch advies, het maken van een veiligheidsbeoordeling of het doen van onderzoek. Benieuwd welke verschillende functies er zijn? Lees hier meer!

Bekijk hier de vacatures

Gedragswetenschapper

Als gedragswetenschapper geef je advies en ondersteuning aan de organisatie, de teams en de individuele medewerker op aspecten van het hulpverleningsbeleid. Daarnaast lever je een bijdrage aan het door- ontwikkelen van ons beleid.

Bekijk hier de vacatures

Vertrouwensarts

Veilig Thuis onderzoekt en adviseert bij vermoedens van kindermishandeling en huiselijk geweld. Als vertrouwensarts heb jij daarin een belangrijke rol. Vanuit jouw medische expertise geef je advies en ondersteun je het team van Veilig Thuis Flevoland bij hun uitvoerende taken. Een verantwoordelijke baan, met een breed takenpakket waar echt iedere dag een andere is!

Bekijk hier de vacatures