Wat we bieden

Veilig Thuis Flevoland als werkgever

Als werkgever vinden wij het belangrijk dat jij prettig je werk kunt doen en dat je je optimaal kan ontwikkelen. Werken bij Veilig Thuis Flevoland betekent ook ruimte voor persoonlijke groei en eigen ideeën. Bij ons kan je uitgroeien tot expert huiselijk geweld. Welke opleiding je daarvoor nodig hebt, bepaal je samen met je team en leidinggevende.

Betekenisvol werk

Werken bij Veilig Thuis betekent werk doen dat er toe doet. Samen met je collega’s zet jij je in voor een veilige thuisomgeving voor volwassenen en kinderen in Flevoland. Dit vraagt kennis en expertise op het gebied van kindermishandeling en huiselijk geweld en een professionele instelling om altijd in het belang van de cliënt te handelen. En het vraagt om moed om in te grijpen als dat nodig is om de veiligheid te herstellen.

Expertise

Veilig Thuis Flevoland maakt deel uit van Blijf Groep. Daardoor zijn wij de enige Veilig Thuis organisatie in Nederland die direct toegang heeft tot de expertise van de collega’s op het gebied van opvang en hulpverlening van Blijf Groep. Een onderscheidend vermogen waar we graag gebruik van maken en dat ons in staat stelt onze expertise op het gebied van huiselijk geweld te vergroten.

In je werk staan drie inhoudelijk begeleiders en een teamcoach je bij. Ook organiseren we gastcollege's.

Ruimte om te groeien

Bij Veilig Thuis Flevoland vinden we het belangrijk dat jij je optimaal kan ontwikkelen en kan uitgroeien tot expert in (het stoppen van) huiselijk geweld.  Daarom hebben we de Blijf Groeien Academie opgericht. Deze Academie heeft een breed aanbod van trainingen het opleidingen die jou kunnen helpen te groeien in je werk. Samen met je team bepaal jij wat nodig is voor jou en voor het team. Wil je meer ruimte voor persoonlijke ontwikkeling? Dan kun je je loopbaanbudget inzetten!

Een fijne werkomgeving

Waar hard gewerkt wordt, moet ook ruimte zijn voor ontspanning vinden we bij Veilig Thuis Flevoland. Teamuitjes, gezamenlijke lunches en natuurlijk het jaarlijkse personeelsfeest zorgen voor de nodige gezelligheid en geven je de gelegenheid je collega’s te leren kennen.  Ook is er veel ruimte voor initiatieven op het gebied van werksfeer en ontspanning.

Worldclass workspace

Wist je dat Veilig Thuis Flevoland een worldclass workspace is? Of in gewoon Nederlands een goede werkgever? Dat bleek uit het medewerkerstevredenheidsonderzoek in 2020. Blijf Groep (waar VTF onderdeel van is) scoorde daar bovengemiddeld op werktevredenheid. Wil jij werken bij een world class werkgever? Kijk dan bij onze vacatures. 
Ga naar vacatures
Powered by Emply